Over Caressa

Caressa

Mijn naam is Caressa. In 2021 ben ik begonnen aan de pedicure-opleiding. Na het behalen van mijn diploma, ben ik mijn praktijk aan huis gestart. Ook ben ik meteen verder gegaan met de opleiding tot medisch pedicure welke inmiddels ook met succes afgerond is.

Ik merk dat ik het ontzettend fijn vind om mensen te helpen met hun voetverzorging. Ik ben daarom in september 2022 direct doorgegaan met de opleiding tot medisch pedicure. Hiermee wil ik meer kennis opdoen van de oudere en diabetische voet, maar ook de reumavoet, oncologische of verwaarloosde voet. Daarnaast helpen de specialistische technieken zoals nagelbeugels, nagelreparaties en ortheses, mij bij het oplossen van nagel- en voetproblemen zoals ingegroeiende nagels, tunnelnagels en beschadigde/afgebroken nagels.

Mijn motto is “niemand hoeft zich voor zijn/haar voeten te schamen”. Ik help u graag op een vakkundige, hygiënische manier aan pijnvrije en goed onderhouden voeten. Daarnaast zorg ik ook graag voor ontspanning door uw voeten in te crèmen of masseren, maar zeker ook door het bieden van een luisterend oor.

Ik hoop u graag bij  Pedicurepraktijk Caressa te verwelkomen!

Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Welkom! Leuk dat je op mijn website bent. Heb je vragen? Stuur gerust een Whatsapp bericht.