HFL Dermo Dry

HFL DermoDry

Effectieve crème kuur bij zweetvoeten of vocht gerelateerde huid issues.

HFL Dermo Dry neemt overtollig vocht op, dit wordt ook wel een hydrofiel effect genoemd. Ook droogt de Dermo Dry de huid licht in, maar sluit de huid niet af. Dit product is te gebruiken bij zweetvoeten, andere vocht gerelateerde huid issues en gaat een vervelende geur tegen. De crème voelt niet vettig aan bij gebruik en het product sluit de huid niet af!

Makkelijk in gebruik en geen onnodige extra accessoires benodigd.

Binnen 3 tot 14 dagen droogt de huid op!

Prijs: € 16.50

Werking:

Vocht speelt een grote rol in de huishouding van de huid. Te weinig of teveel vocht kan zorgen voor ongemak en zelfs extreme huidproblemen. Bij een teveel aan vocht wordt de huid week en kan de huid gaan schilferen, putjes vertonen of zelfs kapot springen. Denk aan problemen als een witte weke huid of gesprongen huid tussen de tenen. Het is daarom van groot belang om een goede balans te vinden in de vochthuishouding. Omdat Dermo Dry licht indroogt, is het na 14 dagen gebruik aan te raden om te gaan combineren met de HFL Dermoleen Cream voor een optimale balans tussen vochtregulatie en hydratatie.

Dermo Dry neemt overtollig vocht op, hetzelfde zoals bijvoorbeeld bloem of maïzena uit de eigen keuken. Dit wordt ook wel een hydrofiel effect genoemd. Het product heeft een adstringerend effect door de zincoxide en daardoor worden de zweetkliertjes ingedroogd.

De crème kan de eerste 3 dagen wat vettig aanvoelen, doordat het al het overtollige vocht opneemt. Na deze periode voelt de crème juist heerlijk droog en niet vettig aan. Het product sluit de gehele huid niet af en is makkelijk in gebruik doordat er geen onnodige extra accessoires benodigd zijn. Binnen 3 tot 14 dagen droogt de huid op!

Te gebruiken bij:

  • Zweetvoeten
  • Zweetvoetengeur
  • Witte weke huid (soms met putjes)
  • Klamme voeten
  • Vochtige huid bij huidplooien of huid die tegen elkaar schuurt
Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Welkom! Leuk dat je op mijn website bent. Heb je vragen? Stuur gerust een Whatsapp bericht.