HFL Dermazink Cream

HFL DermazinkCream

Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid door middel van een unieke combinatie van medische honing en zincoxide.

Dermazink Cream is een vriendelijke en effectieve crème die het herstellend vermogen van de huid ondersteunt. Het verzacht, is niet vet, dringt goed in de huid, droogt plekken en voelt koel aan.
De veelzijdige Dermazink Cream bevat een combinatie werkende stoffen en dringt diep door in de huid. De unieke combinatie van zincoxide en medische honing maken Dermazink Cream tot een uiterst effectief product.

Een onmisbaar product in huis!

Prijs: € 15.95

Werking:

De huid kan veel oneffenheden hebben die vervelend, storend, niet mooi en zelfs pijnlijk kunnen zijn. Een product dat het herstellend vermogen van de huid ondersteunt, is dan ideaal om te gebruiken.

Dermazink Cream draagt bij aan de bescherming van de immuun integriteit van de huid en stimuleert de aanmaak van collageen, dat huidherstel bevordert.

Het product kenmerkt zich door de unieke combinatie van zincoxide en honing. Het is een niet vet product dat dus goed op de huid blijft en de epidermis verzorgt. Doordat het multi-inzetbaar is, een onmisbaar product in huis.

Dermazink Cream bevat hydrofobe ingrediënten die zorgen voor een goede bescherming van de huid.

De medische honing is een hydro-regulerend ingrediënt dat verzachtend en hydraterend werkt. Vele wetenschappelijke artikelen laten zien dat medische honing een ontstekingsremmende kan hebben.

Te gebruiken bij:

  • Schrale of gesprongen huid
  • Verzorging bij wratten
  • Luieruitslag
  • Jeugdpuistjes
  • Rode huid
  • Vochtige bultjes
  • Verzorging van littekens
Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Welkom! Leuk dat je op mijn website bent. Heb je vragen? Stuur gerust een Whatsapp bericht.