- Behandelingen

Ik ben trots op mijn behandelingen!

Bij mij kunt u terecht voor een basisbehandeling, maar ook een uitgebreidere behandeling met een lekkere voetmassage behoort tot de mogelijkheden. In ieder geval ga ik altijd voor een verbetering van uw voetgezondheid!

Let op!

Bent u onverhoopt verhinderd? Wijzig of annuleer uw afspraak dan tijdig, maar uiterlijk 24u voor de behandeling. Anders wordt 50% van de behandeling in rekening gebracht.

Prijslijst

Basisbehandeling

€ 33,00


Desinfecteren, knippen, dunner maken en afwerken van de nagels, behandelen van ingroeiende nagels, verwijderen van likdoorns en overmatig eelt, reinigen van de nagelomgeving en incrèmen voeten.

Luxe behandeling

€ 47,50


Hierbij wordt de basisbehandeling aangevuld met een scrub-behandeling en voetmassage van ca. 15min.

Complete behandeling

€ 65,00


Hierbij wordt de luxe behandeling aangevuld met het lakken van de nagels.

Deelbehandeling / max. 20min.

€ 22,50


Desinfecteren, thuisadvies en 1 behandeling naar keuze: knippen, (waar nodig) dunner maken en afwerken nagels OF behandelen ingroeiende nagel OF verwijderen overmatig eelt OF verwijderen likdoorn

Nagelreparatie (gelacy) per nagel

€ 17,50


Nagelreparatie ter ondersteuning van de nagelgroei na een ingescheurde of ingroeiende nagel, maar ook een tunnelnagel of stootnagel.

Nagels lakken (nagellak)

€ 15,00


Bij deze behandeling worden de nagels voorzien van 2 kleurlagen voor een mooie dekking en krijgt u het flesje nagellak mee naar huis. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van Depend O2 nagellak.

Nagels lakken (nagellak) i.c.m. een behandeling

€ 12,50


Als u uw nagels wil laten lakken met nagellak in combinatie met een basisbehandeling, luxe of complete behandeling, krijgt u €2,50 korting. Ook hier krijgt u het flesje nagellak mee naar huis.

Verwijderen nagellak

€ 5,00


Nagellak verwijderen kan alleen in combinatie met een behandeling.

Verwijderen gellak

€ 10,00


Gellak verwijderen kan alleen in combinatie met een behandeling.